Friday, August 26, 2011

Happy birthday...:)...

 Happy birthday hajar....
happy birthday to me...:)



                                                    

 nothing much to say..love him ..:)

Tuesday, August 23, 2011

Day 04- A habit that you wish you didn’t have

salam readers...:)...

oke!aku kena hapted dgn lajunyee...sebb ade manusia kate aku xberdisiplin..*tercabar..
laptot xhade..=.="..ini bukan cobaan, ini betul2 alasan munasabah..:D..

Day 04- A habit that you wish you didn’t have....

alaaa...rahsia ar..mane boley bagitau...
the end..





boley aku updated gitu?oke, mencarut sudaa..bayeekk..

aku xtau la habit yg aku ade..hahah..um..ekceli aku sangat suka bangun malam dan makan,melantak,mencekik,memuntahkedarah..sume meme yang sewaktu dengan makan..

habit ini telah aku lalui,atau pelajari atau mengalaminye since tadika..
asal bangun memalam je , ke dapur la jawab nye..konpom makan pape yang ade..
*pernah kakak aku ingat aku ni hantu jerang****..

nampak aku maken bulat?oke sebab habit ni...
boley x , saya mahu berubah...
#hangat2 tahi lembu.

sekian...

Saturday, August 20, 2011

Day 03- A picture of you and your friends

Day 03- A picture of you and your friends..

sudah hari ke3..:)..bagus ar benda ni..wat aku berdisiplin menghapted blog..ngeee...

gambar saya bersama kengkawan..^^..


*double hajar...* 

ni adalah besfwen saya yang bernama hajar jugak..;)..we ollz knal taim 1st year ..satu rumet mase orentasi sahaja, tapi terus rapat sampai sekarang..:)..

okeh,malas nak hapted dah..babai..

Thursday, August 18, 2011

Day 02- The meaning behind your Blog name

Day 02- The meaning behind your Blog name..


oke..da hari yang kedua..semangat nak mamp aku ari ni update blog..gitu la..malas nak cakap banyak..da terserlah kerajinan aku dah...aduh...


the meaning behind my blog name?


ape name blog aku...?  *AJA SHAR..*nampak tak?nampak tak..yang kat atas tu ..yang celik tu lau tak nampak, tak tahu la aku..


oke..ekceli..AJA ---> merujuk kepada nama aku yang amat ringkas dan padat iaitu siti hAJAr...nampak tak?tak nampak?memang rabun la kau..siti hAJAr..hah..konpom besau je mata ko tengok kan...singkatan nama aku la..tak kan blog aku nak guna nama sepah pulak..zizan jauh sekali.atau al- matulsaadiah , seseuci cinta lestari ke hape ke...so, nama aku yang paling sswai..


SHAR tu plak ----> merujuk kepada ( macam ayat kamus der ) singkatan atau gabungan nama aku dan jeng3x , dengan ayah aku daa..semua manusia di muka bumi ini ingat aku gabung ngan bf aku,,oh please...macam sekolah rendah darjah empat oke...


S --> Siti
H--> Hajar
A--> Abd.
R--> Rahman


oke..tamat la korangnyer persoalan yang bermain di minda  iaitu apakah makna disebalik nama blog ni..sekian...


p/s: :)

Wednesday, August 17, 2011

Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself

Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself...




tadaaaa...ni la gambar aku yg d latest la..nmpk sun burn kan?=.="...boley plak s'hari bfore brtunang aku pegi berfoye2 kat resort, berpanas terik, berswimming demi family day RJC....-.-"....


15 interesting facts about yourself..?baek la..aku ase aku penah post jugak bende alah cenggini..25 fakta pasal aku..maka , sesungguhnya, aku kene bagitau bende alah len ..hahah..


1. saya baru sahaja bertunang dengan jejaka pilihan sendiry..hihi..*malu pulak* ..24 julai 2011..di rumah sendiri..syOokk!


2. saya seorang yang sangat takut pada kucing..haha..ade sebabnye wey...dulu , saya sangat penyayang pada kucing..tapi pernah di cakar.. terus takut kucing..jaat tau kucing tu wat saya trauma!


3. saya sangat  takut @ xpandai melintas jalan raya..=.="...kadang2 dengan selamba je pimpin tangan orang len..haha..=.="..


4. saya seorang yang penyayang..ngee..boley puji diri sendiry? oke, da buat pun..


5. saya seorang yang suka puji diri sendiry..baru je buat kat fakta no 4..hee..kann....hahah..MySpace


6. perangai gedix saya masih tak hilang2, walaupun sudah menjadi tunangan orang..aiYooo...!:P


7. saya akan sambung pembelajaran saya semula di usm setahun lagi dalam bidang perakaunan..* malasnyer...*...MySpace


8. setelah 22 tahun idup, baru saya perasan, saya ni cepat sangat terpengaruh ...=.="...


9. sore saya sangat lunak dan manja..haha..puji diri sendiri lagi.*malu*
MySpace




10. saya seorang yang sangat suke senyum...:)..


11. saya agak mengambil masa untuk adapt dengan persekitaran baru..tapi bila dah adapt, kadang lupa diri..hahah..:D


12. rupenyer, setelah di amati, idung saya macam senget sebelah..kah2..


13. saya baru tau cheese cake adalah cake yang sangat sedap..haha..


14. oh!saya sangat obses dengan cerita korea + jepun...:)


15. saya suka makan chupa cup...( betul x ejaan gule2 ni)..haha..


oke, settle..banyak ag nak bagitau..tapi t over pulak...hahaha..see you...daaaa...


p/s: saya sangat meminati zizan..ngauwww!..

Tuesday, August 16, 2011

+ 30 hari+

Salam readers..:)...
ari ni ari selasa..esok rabu..lusa khames..motip ? saja nak panjangkan mukadimah..hahah..
aduh..rasa cam dari hari tu konon nye aku nak memblogging semula, nampaknya aku ni hangat-hangat tahi ayam..persan tak ayat aku skema habis..oke!da tak reti nak karang ayat..-.-"...
ekceli, aku wat blogwalking..eh, betul x prasa ayat yang aku gunakan?lantak pi la..yang penting aku jumpa bende yang bez yang boley bagi aku idea yg bernas untuk update blog..ngeee...cabaran 30 hari khabarnye..tak tahu la..aku suka-suka jek...
ni hah, aku listkan benda alah yang akan aku update 30 hari mendatang..oke,masih skema...=.="..
  • Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself
  • Day 02- The meaning behind your Blog name
  • Day 03- A picture of you and your friends
  • Day 04- A habit that you wish you didn’t have
  • Day 05- A picture of somewhere you’ve been to
  • Day 06- Favorite super hero and why
  • Day 07- A picture of someone/something that has the biggest impact on you
  • Day 08- Short term goals for this month and why
  • Day 09- Something you’re proud of in the past few days
  • Day 10- Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad
  • Day 11- Another picture of you and your friends
  • Day 12- How you found out about Blogger and why you made one
  • Day 13- A letter to someone who has hurt you recently
  • Day 14- A picture of you and your family
  • Day 15- Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play
  • Day 16- Another picture of yourself
  • Day 17- Someone you would want to switch lives with for one day and why
  • Day 18- Plans/dreams/goals you have
  • Day 19- Nicknames you have; why do you have them
  • Day 20- Someone you see yourself marrying/being with in the future
  • Day 21- A picture of something that makes you happy
  • Day 22- What makes you different from everyone else
  • Day 23- Something you crave for a lot
  • Day 24- A letter to your parents
  • Day 25- What I would find in your bag
  • Day 26- What you think about your friends
  • Day 27- Why are you doing this 30 day challenge
  • Day 28- A picture of you last year and now, how have you changed since then?
  • Day 29- In this past month, what have you learned
  • Day 30- Your favorite song.
ingat nak start day 1 tu,tp mne aku nak cedok gambar aku ntah..kat CC der, mana bawak pendrive ke hape ke..start esok oke..gpun masa da nak abes ni..haha..babai..
p/s: mengade..semua bende nak follow..hahahah...

oNly youuu.....~~

dear..

he always make me laugh, that why i like him
but
you always make me laugh,smile,cry,sad,safe,crazy,happy, that why i love you

he is kind to me , that why i like him
but
you are very kind to me and my family , that why i love you

he is hot , that why i like him
but
you are hot and spicy, MySpace that why i love you

and,
i know my future is only with you, that why i love you
i love you very much, that why you own me..
i am very lucky, that why i found you..:)
                                                                            MySpace


p/s: xmo gadoh2, over2 jeles k..love u always...:)...

Friday, August 5, 2011

=.="

bLog dalam poses dibaik pulih..^^
© Aja Shar | Templates by: Nurulchumel Design | All Rights Reserved™