Saturday, February 12, 2011

+ cinta lepas kawen mungkin lebey bayek..+ :)

salam readers..

kenapa ye, bila da lame xhapted blog, mesti kena bagitau..pahtu, ko mention la blog ko da bsawang bagai..nampak ke?ade ea sawang..ade ke?comel je blog aku ni..hehe..ye la..bak kata aku, bukan ko,..sayangkan blog , tinggal2 kan..boley gitu?heee..

ekceli aku ade je, melilau,melepak depan laptop buka blog..tapi mOod nak menulih tu xde, mOod membaca pulak sibuk je ..so, aku dok la membaca sana sini..kagum ooO tgok ade je idea nak menulih..jeles2..haha..ok!termerepek pulak..hum..ekceli xde yang bez pun yang blaku dalam idup aku lately..
sama je cam gitu...tpi!yang penting, ari aku biasanya lagi baik dari ari sebelum2 nye..:)..

um, esok cadangnye nak g singapore,,tapi aku pun xsure..nak pegy ke xnak..nak ke nak..nak!!aku nak pegi ..tapi xde duit..sponsor boley?LOL..
aku da mule rapat ngan dak2 opis..trutama yang trainee cam aku..syok la..ada kawan jalan2..:)..

dah2..cukup mukadimah..da terpesong dari aku nye tajuk...kadang2 kan..bila single ni, macam sedeyh pulak..korang jeles x tengok pasangan kapel maple dok terhengeh2 jalan sebelah korang tyme shoping kat mall,tergelak riang ketawa bersuka ria tyme makan, bersenda gurau tyme men boling, senyum2 manje tyme tengok wayang..aku tanya kat ko yang single..yang da de awek/pakwe , sila senyap..

aku?jeles bai..rasa macam nak pegi kat telinga dyorang, jerit2 kuat.." HOI,NAK BERCINTA G JAUH2, JELES TAU X?tapi xmampu..kalau nak kena saman buat la ..ye ar..zaman sekarang bukan ley caye..sikit saman..gila kau...

cinta lepas kawen mungkin lebey bayek..ulang ag sekali..macam sedap pulak..cinta lepas kawen mungkin lebey bayek..ye..aku nak sedapkan hati aku sendiri.. jodoh tu ade..cuma tak jumpa je lagi..pe barang kapel maple ni..kawen je terus..hahah..ceh!hati aku tak sedap pun..makin sakit ade..

p/s:dulu, cikgu selalu kate, nak bcinta ,cari kat universiti, lagi terjamin masa depan..tapi sampai2 U je, orang lain da cop da dari tyme sekolah..>.<..

Friday, February 4, 2011

Exciden?langgar lari?

hellooo...

dem!tadi kan aku bru jek nk pos kt fb nk g dating..tibe2 xjadik..postpone..ee..ase nak amek selimut , pahtu nak g tido sampay ahad..boley?

hum..aku cuti dari ari kames sampay ahad...tapi xjalan2 ag..nanges ar camni..bnci kt die..

umm..u olz, ari tu aku exciden ag..exciden ke?bole la..
aku telah terlanggar bontot kete orang..

waa..sory, encik,cik,puan,tuan,dato', datin..maaf..
saya xprsan..

macam gini citenyer....

aku nak g keje..tapi aku brtolak dari rumah aku kt pontian tu hah..dalm kol 6.20 gitu..

aku ne amek member aku kt 1 tempt dipanggil jalan jagong kat Bandar baru uda..weyh..aku xtau kot jalan tu..haha..member aku moto ilang..so..ne la tolong..biasalah..aku ni, xley nak tolak pmintaan orang..eceeh..haha..aku nak cakap aku ni baik laa..tu pun xpaham2 ag...

then, aku ni bongok dalam pandai..aku tau bandar bru uda tu kat mane..tapi, aku ley buka Gps dari umah aku..mule2 ok la, bnde tu tunjuk kan aku jalan yg benar..

aleh2..sampay kat mane ntah,aku da terpesong..map tu tunjuk jalan yang da tutup..pusing2..gile kau..aku da lambat kot nk g keje..

last2, aku boley pulak terpergi ke tol perling yang aku bru je kuar dari situ..dem!waahh..hujan da lebat tyme tu..pahtu...nga kalut2 amek dwet dalam purse,tyme tu la aku tlggar kete depan..

waaa..cuak!nk nanges pun ye..dah tu, tnye kt abg tol tu nak pusing blik lalu kt mne..
"sila lalu kt nusa idaman"..k fine..
aku tnmpk kete yg aku lggar tu macam benti tepi jalann..tapi korang agak2 aku wat ape?baik ati g tepi jalan gak?kuar dalam ujan nk mintak maaf ke?no!aku larii...larii laju pakai kereta..sorryy cikk...sye da lmbt..

agpun, ekceli aku tllggr sipi je..xcalar pape kan?kan?kan??maaf yee..

macam da langgar lari je kan??

saya da tlmbt g keje..at last saya lmbt setengah jam..

p/s: kalau tuan punye kete tbace entri ni, maaf ye..cari lah saya..t kite settle...boley gitu?eh!xde yg mustahil ok..

maaf sangat2...saya xkejam..tapi keadaan memaksa...
© Aja Shar | Templates by: Nurulchumel Design | All Rights Reserved™