Wednesday, November 30, 2011

* drama cuti masa deepavali hari tu..*

hari tu , aku balik johor...bukan taim raya haji..tapi masa deepavali..cuti seminggu ..mula-mula aku tak nak balik..ye la..pastu, next week nye balik lagi tok raja haji..tapi, memandangkan my sayang nak bayarkan tiket, aku tanpa rasa bersalah, terus buat keputusan tok balik..

memandangkan raya haji nanti, aku tak sempat nak jumpa my syg, sebab dia balik n9..so, cuti ni aku decide nak habiskan masa dengan dia..:)..

tau tak?mesti ko tak tahu..ni aku bagitahu, malam aku nak balik tu ,tiket bas  24 oktober , isnin  10.00 malam..tiba-tiba aku ada exam..mid term exam..killer paper..kol 7.45 sampay 10.15  malam..(o_O)..
aku tak tahu macam mana nak pujuk otak aku berfikir apa yang patut aku lakukan..bLuuuurrr...


aku dapatkan nasihat rakan2.."bengap la lu der..g la tukar tiket..."..tak, diorang just cakap , " cuba awak pegi tuka tiket..mane tau boley..^^ ...

yes! tak berjaya,, tuka awal boley, tuka lambat no way...:((..benci..sO, apa yang aku buat?
aku kuar awal..full stop..

tapi berjayakah aku kejar bas tuh?sapa yang standby tok amek aku?

nanti ar cita..baaiiii....

update:

hee, on dat day, plan baik punyee..aku da siap2 soh member aku stanby..ade yg tolong bawak kn brg2, tolong teponkan bas, ...dan sebagainyaa...aku?siapkan mental dan fizikal tuk jawab exam...^^..plannye aku kuar kol 9.45..dan terus gerak..


tapi, manusia hanya mampu merancang..

kol 8.10 baru masuk dewan der..start kol 8.15..
waaa..aku wat cepat2..kol 9.55 baru aku kuar..tu pun macam nak nangis, xsiap ..:((

kuar2 je, aku terus berlari ke kereta..sampai-sampai je, bas  da de..aku naik , terus gerak..
fuhhh...nasib..selamat..:)..

thnkz papa kawan2 yg mnjaya misi ari tu..mas+liza+k.awi+fisah..

p/s: aku balik dengan gembira dan berfoya2 ngan en tunang..:)


Tuesday, November 29, 2011

kisah rama -rama


semalam ada, hari ini ada lagi..takut dan seram..oh! aku tengah bercakap pasal rama - rama hitam..

oh..lupa!salam..:)..

semalam aku sangat rajin..maka aku basuh baju dengan bersungguh-sungguh..tapi, niat aku nak sidai baju terbantut sebab aku diserang dikejar oleh makhluk hitam iaitu rama-rama..

takut kot!!aku lari menjerit masuk bilik..*malu..
da macam jumpe serigala..

pastu, part yang best, rumet aku, mas pun same sepesen macam aku..lari menjerit nak masuk bilik..
warargghh..dikejar rama- rama hitam..

you knoe, menurut cakap orang tua - tua dahulu kala, once rama- rama itam datang, maknenya ada orang jauh nak datang..

ekceli aku tak tanya pun pada orang tua- tua , aku tanya En google..

oke..:)..
ekceli : mak + ayah aku nak datang penang..

ekceli mood aku nga gembira ..babai..

p/s: saja nak sedapkan ati..malam ni exam lagi..goodluck tok saya

Tuesday, November 8, 2011

post terbaru ..haha

hye kawan2..kamu apa khabar?saya sakit..selalu penin pale..sian kan..sob2..
babai..nak hapted ni jee..boley?dush2x






hai semua..my gorgeous and hot frenn. saya sangat rindukan kamuu semuaa..!!seriyes..*umpH!angguk dengan penuh semangat..


ekceli, skrg ni aku nga bercuti..=.="..kat rumah je la..yee..tak de la nak g mane-mane..austria ke , ape ke..bdw, austria cantik kan..^^..


last 2 week aku da balik da sebenarnyee..hehe..my tunang nak byar duit bas..aku pun, ape lagi...sesungguhnya rezeki jangan di tolak..


=.="..Ni la akibatnya kalau da lame xhapted!aku XDE iDEA...konon nak wat cabaran 30 hari la..ape la..hampeh..


so, nak cita pasal ape yee..um..ape ?tolong la idea..kamon..datang ..pless..siyes macam orang gila merayu kat idea..=.="..


oh2..nak cita pasal tunang aku bole?xbole?xmoo?betul ni..ape..takut ade yang jeles?um,,possible gak tu..hahah..pelisss..aku nak citee jugak!!tak kiraa..tapi bukan sekarang ar...*malu!!..um, klu ade yang request  aku tanpa segan silu terus crita..tak malu gila..


aku dah tahun akhir..sangat myesal tak blajar betul2..eh silap!sangat menyesal tak belajar LANGSUNG..
CGPA pun da merosot..tengok kawan2 aku yang da grad..da keje..HOI,,JELES NGN KAUORANG...!!
da de kereta..beshhhnyee..gaji cecah rm3000++..


tak sabar nak grad...cepat!nak keje..nak kawen cepat..hahah..* kegatalan semakin terserlahh...


p/s: ade org tu kate tunang aku xhensem, jeles la tuh..*gerammm*





© Aja Shar | Templates by: Nurulchumel Design | All Rights Reserved™