Monday, June 18, 2012

kembali..:)

salam :D

seriyes , sangat lama tinggalkan dunia blog.. bukan da lupa, tapi entah la, buka hanya membaca entri2 lama , tak pun , usha2 dan blogwalking entry kesukaan jiwa dan raga..hehe..

kalau nak kongsi , banyakkk sangat cite hot sensasi , gila banyak..tapi ..semua nya hanya tersemat dalam ingatan..haii..rasa macam sastera pulak tulis macam ni..feeling-feeling kata-kata pujangga gitu..haish , kengkadang , dah rasa macam pelajar jurusan doktor, gaya bizi melampau tak updated blog..tehee..fatin liyana pun update blog dia..:D

um! sekarang nga final exam..insyallah , final sem , insyallah konvo bulan 9 ni..insyallah akan bergelar graduasi ijazah sarjana muda perakaunan...doakan saya ..:)..

harapan sangat tinggi , mahu dapat kerja , gaji sangat besar , nak bantu mak dan ayah , dan kahwin...teettt! heehee..

anyways , wish me luck!  :-*

 
 
 
 
 
Photobucket
© Aja Shar | Templates by: Nurulchumel Design | All Rights Reserved™