Wednesday, September 17, 2014

anak

My sweetheart da 7 months +++.. Da pandai mengada macam mak ayah dia.. Haha.  Nak nak kalau nak bagi susu. Aihh.. Ponat den melayan nya 
Akceli. Muka my doter ni akan akan muke ayahnya, dengan mata sepet tak hingat. Haha. Korea marii..putih lepak2. Nasib la tak tiruu mak dia. Kah kah kah. Boleh gelak gitu?  
Da rope kopi pes ayah, haruslah perangai tu akan akan umi dia yang tersayang. Yamg paling menyerlah, time makan ubat.hihihi. 
Memula, nangis tak hingat, mulut sebesar besar tidak. Kalah rimau mengaum.nampak jek kelibat picagari obat,  tak de lerr teruih diam, tapi nangis tutup mulut. Mampu? 
Hahaha..  Photobucket

Tuesday, September 16, 2014

acamane ai jumpe tunang ai part 2

Malu ai tau..tetibe jek nak bukak cerita nii..bukan ape, fefeeling ai muda lagii. Terobek katanya.. Bukan robek hatiku, ooo robek hati aku.. Silapp kau nyah! Haha.. Poyo angat kau nak ber'i' sangat..dah rope hape dah! Throw back ekceli..
Alaa,pesen pesen orang zaman sekarang. Bagai teringat kisah dahulu. Gituuu..

Okay okay. Ingat entri ni? cer klik.. cer.klikk. Haaaa..kan bergantung tuu..eh, tergantung.. Tapi saya awal - awal reject dia.. Sebab apa? 

Eh, kenapa macam tak belen jek en adnan ni jalan? Saket kaki kottt... Hopefully.. Tapiii.. Yee, anda betul sekali. My husband sikarang ni, ekceli tempang dek kerana kejadian kemalangan ketika belajar. Haaa. Nampak? Tajuk entri pun dah tak relevan dah, bekos we olls dah pun selamat berkahwin. Dan ada seorang cahaya mataa.. 

Memula tu, memang reject. Tak.nak.. Ai tak nak dia..tapi. Jeng jeng jeng. Acam ane youu, kahwin ngan dia pulakk.. Auuuww.. Haha..

Bersambung 


Photobucket


Malu
© Aja Shar | Templates by: Nurulchumel Design | All Rights Reserved™