Monday, February 6, 2012

tips: senaman terpantas utk kurus..hnya perlukan 5 minit..:)..cepat n mudah..

Salam syg..

Tu diaa, tajukk..gaya cam salesman pun ada..haha..aku baru ja dapat tau benda nii semalam..dasyat la..senaman ni tak susah pun..tak penat..tak kuarkan peluh..tak guna banyak tenaga , tapi boleh kurus..tak caya?sama la cam aku, tapi berkesan jugak..

Senaman ni ada 2 basic asas yang kene tau..step senaman dan bila masa yang sesuai nak buat..

Step:

1.. pandang ke arah kiri dengan semangat
2..pandang arah bertentangan iaitu kanan
3.. ulang langkah 1
4.. ulang langkah 2

masa untuk buat senaman ini ialah 













bila orang tanya ---> nak makan tak?teheee...


selamat berjaya kawan-kawan..oh!lebih mujarab , bila orang tu tanya , tyme bila dah malam..cepat-cepat buat senaman..:D



Photobucket

Thursday, February 2, 2012

bende yang aku kononnye tak mampu buat taim kecik, tapi..kacang jeee..

Salam syg...


Waaa..punye panjang tajuk..tapi aku boley janji entri aku mmg secoet je..tehhee..waktu2 zaman kanak-kanak riang , mesti korang ade 1 ketika korang terpikir , acam aduh, camne la nak jadik dewasa nih..tak reti ar....=.="..eh?tak hade? Aku selalu beeb..mungkin semangat kedewasaan aku menebal sejak aku dari kecik..sebab tu muka nampk comel dan matang jaa..hahaha..sila gelak...

Bai de ways, ade la certain perkara , yg aku kononnye pk tak mampu lakukan, ropenyee , ek eleh, senang je bai..gigit jari je..eh, petik jari je..settle..
gi
1..kuar duit kat mesin atm
Gelakkan kan aku latuh..relax la der..aku memang tyme kecik dulu, memikirkan acammane la aku nk kuarkan duit kat mesin atm..kena blajar code pape ke..betapa aku memikirkan , bende ni sangat secure dan rumit..kahkah..1st time aky kuarkan duit , aku macam, eh!!!acam gini jeee!!..

2. Bawak kereta
Haa, ni aku rasa u olls pun mesti terpkir kan..kan..kan..same la kitteww...hahaha..usha bapa aku bawak kete , seram kot..acammane nak masuk gear, belok sane sini..gulp! Takut..tapi , well ..aku dapat atasi dengan baik..tehee..

3. Pegi obersea
Ni alhamdullillah..rezeki tu ader..mana la kita boley jangka kan..aku pun...tehee..walaupun hnya korea, bandung dan singapore aku g..tapi its miracle..bagi aku la..sob sob..terharu kat diri sendiri..haha..

Ar..kan aku da cakap,entri aku pendeek jee..hee..oke dear..korang pun aku bet messti ade bnde yg korang ase xmampu buat, tp at the end, eceeh..kacang jee.

Adios..
Photobucket
© Aja Shar | Templates by: Nurulchumel Design | All Rights Reserved™